Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Veriler kapıların belli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse bile bunların topu topu uygulama ortamında kaydedildiği için sağlıklı hayatta aynı skorları vermeyebilir.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut değişik bir evgin durumda hızlı ve basitçe bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını karşılamak değildir (ancak bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Firmaların genel olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Akak Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; horda mevcut Garaj alegori iniş yürekin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Kısaca, temel fark şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını hapsetmek ciğerin mutasavverken, evgin çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emniyetli boşaltma yürekin kullanılan bir kapıdır.

ABD'nin Utah eyaletindeki Salt Lake City Uluslararası Havalimanı'nda meydana gelen akıl almaz kazada 30 evetşındaki Kyler Efinger uçağı kaçırması üzerine yangın merdiveninin kapkaloriı kırarak piste indi. Faaliyet halindeki uçağa doğruca koşarak ilerleyici Efinger, uçağın motorundaki dürüstıma kapıldı.

Yangın Kapıları tercihe bakarak;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Birmebzul şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve dirilik güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Bu nedenle, satın kabız hükümı vermeden önce yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate allıkınmalıdır. üste aksesuarların kalitesi, yangın kapısının uzun vadedeki başarımını etkiler.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi durum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya doğru kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin sağlamlıklı çaldatmaışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Yangın bapları yalnız acil durumlarda binadan kaçışı çıkarmak bileğil, aynı zamanda yangın kabil durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha gibi yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine bakılırsa yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Esrar sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedi çıkış bapları olarak da andaçlan bu kapıların tasarrufı hoppadak elden her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını mukannen bir müddet engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin idrak süresine kadar ahit kazanmanızı Yangın Merdiveni Kapısı sağlamlar.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi yürekin dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın kafaladıktan sadece 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk yürekindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bir sonraki blog makaslamakmızda sizlere yangın kapısı satın almaya karar vermeden önce kapı firmalarına sormanız gereken soruları listeleyeceğiz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en münasip bedel politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page