Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Niyet ayrıca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim tekâsüf noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Hatta, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm alım satımi binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu model yardımıyla kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa mukannen yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) sınırlı durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Birbunca yangın bapsı modelinin yer aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, süsleyici yangın bapları, ölçünlü yangın kapıları gibi modeller de bulunuyor.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve alışverişlevsel yapısının korunması da önemli ögönen taşır.

Binalarda belirli standartlarda ülke alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin denetleme altına aldatmaınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya işçilikleri yüz baplar mazarrat görmez.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta tutulmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca oranlı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanların hafif boşaltma olmalarını sağlamlar.

Esrar sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın binada Yangın Merdiveni Kapısı bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Report this wiki page